Weboldalak programozásával 2000-ben kezdtem foglalkozni. Abban az időben betárcsázós modemet használtunk, meglehetősen magas percdíjjal, ezért a kisméretű és gyors weboldalak készítése nagyon kézenfekvő volt. Html, illetve ezzel párhuzamosan kezdtem a Mysql adatbázist használó rendszerek programozását tanulni, elsősorban a tartalomkezelő rendszerek érdekeltek. A fő irány a weboldal, webáruház készítése lett. Elsőként fordítottam le és kezdtem használni Magyarországon a Zencart webáruház rendszert, illetve az e107 és WordPress programokat. A fő irány ezután a  Zencart, Prestashop és a WordPress illetve a Woocommerce tartalomkezelők lettek. A kétezres évek második felében magán cégeknél végeztem weboldal programozást és rendszergazdai munkát. Webshopokat programoztam  és honlapokat amelyeket a cég munkatársai tölthettek fel tartalommal, valamint olyan webáruház rendszert amely raktárkezelő rendszerből töltötte fel online a termékeket. A Google fejlődésével párhuzamosan fedeztem fel, hogy mennyire fontos a SEO, így kezdtem a keresőoptimalizálást tanulni, és a weboldalak, webáruházak  szoftverét ennek megfelelően megírni. A keresőoptimalizálás nem csak a keresőmotoroknak fontos, hanem a weboldal tulajdonosoknak is, mivel azoknak akiket megtalálnak a weben, kinyílik egy új világ. Az emberek immunisak lettek a reklámokra, gyakorlatilag a szórólapok, reklámújságok is mennek a szemétbe, a bannereket és egyéb reklámokat okos reklámblokkolók eltüntetik. Hogyan vegyék észre mégis az új termékeket, szolgáltatásokat, weboldalakat? Marad lehetőségként az Adwords vagy a profi keresőoptimalizálás mint lehetőség. Ha valaki megjelenik a találati lista elején, annak a termékeit, szolgáltatásait meg fogják találni, és ennek pozitív hatása lesz üzleti szempontból is. És ha valakinek azt tudom adni amit ő keres, akkor nagy valószínűséggel ez őt érdekelni fogja, és el tudom adni a terméket, szolgáltatást.

Ár-érték arányban a SEO weboldal még sokáig a legjobb befektetési forma lesz, hiszen ha elkészül akkor utána relative alacsony havi fenntartással lehet üzemeltetni.

Mivel szabadidőmben kezdtem a programozással és weboldalkészítéssel foglalkozni,  a hobbimból alakult ki a munkám, ezért nagyon szeretem azt amit csinálok. Az mindig nagy élmény amikor egy-egy projekttel készen vagyok, a weboldal a meghatározott kulcsszavakra megjelenik a keresőkben, és a megrendelő elégedett, mert a cégét felfedezik az internet felől, és így új ügyfelei lesznek, beindulnak az értékesítési folyamatok és új piaci területeket hódíthat meg, miközben a szomszéd boltja bezár. Sokan bővíteni kezdik a profiljukat, mivel a webes munka során derül ki, hogy sok érdeklődő van az adott témakörön belül más termékekre is, illetve hasonló szolgáltatásokra. Így nem csak nekem lesz hosszú távon munkám, hanem az ügyfeleimnek is, és ez ki fog alakítani sok éves jó munka kapcsolatokat. A mai napig jó néhány ügyfelemmel vagyok baráti kapcsolatban, amit nagyra értékelek.

Ha valaki valamilyen szakmát hivatásszerűen gyakorol, és szeretne belőle hosszú távon becsületesen megélni, akkor nem árt a tevékenységét bemutatni, reklámozni, megosztani, és manapság a médiák sokszínűsége mellett azt a hatékony eszközt illetve eszközöket is meg kell találni, amelyik ár/érték arányban elfogadható, mégis ügyfeleket, megrendeléseket hoz és biztosítja a megélhetést is hosszú távon. Mi pedig ebben vagyunk  partnerek, hogy segítsünk megrendelőinknek megjelenni a weben.

Kizárólag olyan külső munkatársakkal dolgozom, akik ügyfél centrikusak, és nagyon jók abban amit csinálnak, akár hostingról van szó, akár banki fizetési rendszer fejlesztéséről.

Tanult programnyelvek, programok: HTML, PHP, Msql, Css, Flash, Actionscript, Javascript, C#, Photoshop.

Közvetlenül a forráskódban dolgozom, PSPad segítségével, semmilyen más kódert, designert, vizuális kódolót nem használok. Így nagyon kisméretű és jól tömöríthető kódot tudok készíteni.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne Ön is megjelenni a weben cége szolgáltatásaival illetve termékeivel, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.