AncsaHorváth Ancsa

Igényes és precíz munkát végzett amikor megbíztam a weboldalam elkészítésével. Sokan ezért is engem választottak amikor műkörmös -t kerestek, mivel nagyon tetszett az oldalam kialakítása, tartalma, designja. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával, mindenkinek ajánlom, mert ez a weboldal lendítette föl a vállalkozásom!

http://mukorom-pedikur.hu/

 


 

Kovács Mihály Ügyvezető igazgató.

Gondoltunk egyet, hogy megalapítunk egy céget ami autószállítás -sal és mentéssel foglalkozik. Megvolt a cég és a tréler, csak a munka hiányzott.

Egy ismerősöm ajánlásából rátaláltunk erre a weboldal készítő cégre. Most már nincs problémánk a munkakereséssel, csörög a telefon, jönnek az ajánlatkérések.

A weboldalunk magáért beszél No.1

https://automento-24.hu/

 


 

Tomi Masszőr

Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy weboldalt csináltassak. Hónapokig  próbálkoztam a régi jól bevált módszerekkel: Szórólapozás, hirdetés, kiragasztás, egyéb helyeken való hirdetés, stb.. Kidobott pénz volt. Többen mondogatták, hogy haladjak a korral, és próbáljak meg egy weboldalt csináltatni, ugyanakkor nagyon sok emberrel beszéltem akinek már volt weboldala és nem hozta meg a várva várt reményeket. A masszőr munkámban nagyon precíz embernek tartom magam. Nem véletlen, hogy a legmagasabb gyógymasszőri képzettséget sajátítottam el, mert ha valamit csinálni szeretnék akkor azt a lehető legtökéletesebben próbálom elvégezni. Ha magammal maximalista vagyok, akkor ha fizetek egy szolgáltatásért én is elvárom ugyanezt. Webmester -ekből Magyarországon Dunát lehet rekeszteni, de olyan aki érti a szakmáját plusz precíz is és még foglalkozik is az emberrel és a weboldallal az ilyenből sajnos kevés van. A Weboldal tárhely tulajdonosa volt aki megfogott szakmailag és emberileg. Felveszi a telefont, válaszol az e-mailekre, de a legnagyobb, hogy készített a vállalkozásomnak egy olyan oldalt amivel megtalálnak az ügyfelek. (Őszintén, nem nagyon hittem a dologban, de hatalmas meglepetésemre bevált a weboldal!) Nagyon jó látogatottsága van az oldalamnak, ezáltal sokan rám találnak. Minden hónapban frissítve van a honlapom és bármilyen újdonságot hoz ki a Google, máris kapom az emailt, hogy mi az amin változtatni kellene, hogy elől maradjon. Nagyon jó, hogy rátaláltam erre a cégre, mert a segítségével nem kell belebonyolódnom a weboldal készítés rejtelmeibe és útvesztőibe, csak a saját munkámmal kell törődnöm. Bátran merem ajánlani szakmailag és emberileg is minden vállalkozónak, kivéve a konkurenciámnak:). Amit kicsit sajnálok: miért nem találkoztam vele hamarabb!

Masszőr Tomi
https://masszor-tomi.hu/

 


 

Dr.Regőczi Tamás

A weboldal-tarhely.hu tulajdonosát Ottót 2006. óta ismerem. Akkor készült el nekem az orvosi tevékenységemmel kapcsolatos honlapom. A készítés fázisában, ill. a honlap üzemeltetés során sok alkalommal találkoztunk, beszéltünk, konzultáltunk. Ahogy az életemben a legtöbb helyzetben, a honlappal kapcsolatban is 1-2 alapkritérium volt nagyon fontos számomra, melyet a weboldalkészítő cég tulajdonosa teljesített. Igazi őszinte ember, kedves. A maximálisan megmutatkozó profizmus munkájának jellemzője.

Honlapom azóta is működik, több fejlesztésen esett át, mai napig az elsők között mozog optimalizáltság szempontjából.

Köszönöm!

https://regoczi-sebeszet.hu/

https://www.aranyer.com/