Minden weboldal, webáruház egyedi paraméterekkel rendelkezik, ezért minden munkánkra egyedi árajánlatot adunk az elvégzendő munka nehézségi foka, illetve méretei alapján. Ha pontos árajánlatot szeretne kapni, akkor szükség van egy előzetes konzultációra ahol felmérjük megbízónk igényei alapján a munka nagyságát és ezt követően adunk részletes és pontos árajánlatot. A konzultáción minden felmerülő kérdésére választ kaphat. Konzultációra kérjen időpontot a fenti telefonszámon, vagy töltse ki a Kapcsolat oldalon lévő űrlapot.

Weboldal készítés: 100e Ft-tól készítünk mobil responsive weboldalakat.

Webáruház készítés: 170e Ft-tól készítünk mobil responsive webáruházakat (Woocommerce, Presta shop, Zencart stb.)

Karbantartás: havonta 10e Ft-tól. Az általunk készített weboldal, webáruház szoftverét havonta 2 alkalommal frissítjük, így öt év elteltével is ugyanolyan lesz mint ha akkor adtuk volna át. Tartalmazza a biztonsági frissítéseket, a Google által kiadott változtatások beépítését, és a pluginek stb. frissítését is.

Konkurencia elemzés: Általános konkurencia elemzés (első 5 helyek) 30e Ft

Konkurencia elemzés 1db: Az elemezni kívánt weboldal méretétől függően 20e Ft/db-tól.

Weboldal audit: Az elemezni kívánt weboldal méretétől függően 20e Ft-tól.

Kereső optimalizálás: Ez mindenképpen előzetes felmérést és konzultációt igényel. Ha pontosan tudjuk a munka méretét, adunk árajánlatot.

Kulcsszó tervezés: 5e Ft-tól

Brand tervezés, céges arculat kialakítása: Ez mindenképpen előzetes felmérést és konzultációt igényel. Logó tervezés álló, fekvő, színvilág, betűtípusok, méretek stb. 50e Ft-tól.

Webdesign: Ez mindenképpen előzetes felmérést és konzultációt igényel. Átfogó, teljes weboldal design tervezés, színvilág, működés stb. 50e Ft-tól/oldal.

Facebook oldal elkészítése: 20e Ft-tól (Létrehozás, beállítás, plugin beillesztése a weboldalra, max:10 bejegyzést teszünk az idővonalra.)

Minőségi tárhely szolgáltatás: 20e Ft-tól (3Gb-os csomag, DDR4 – SSD Apache/ Nginx, nagyon gyors tárhely)

Részletek ITT