Minden weboldal, webáruház egyedi paraméterekkel rendelkezik, ezért minden munkánkra egyedi árajánlatot adunk az elvégzendő munka nehézségi foka, a munkával töltött idő, illetve méretei alapján. Ha pontos árajánlatot szeretne kapni, akkor szükség van egy előzetes konzultációra ahol felmérjük megbízónk igényei alapján a munka nagyságát és ezt követően adunk részletes és pontos árajánlatot. A konzultáción minden felmerülő kérdésére választ kaphat. Konzultációra kérjen időpontot a fenti telefonszámon, vagy töltse ki a Kapcsolat oldalon lévő űrlapot.

Weboldal készítés: 300e Ft-tól készítünk keresőbarát mobil responsive weboldalakat.

Webáruház készítés: 400e Ft-tól készítünk mobil responsive webáruházakat (Woocommerce, Presta shop, OpenCart, Zencart stb.)

Karbantartás: havonta 20e Ft-tól. Az általunk készített weboldal, webáruház szoftverét havonta 2 alkalommal frissítjük, így öt év elteltével is ugyanolyan lesz mint ha akkor adtuk volna át. Tartalmazza a biztonsági frissítéseket, a Google által kiadott változtatások beépítését, és a pluginek stb. frissítését is.

Konkurencia elemzés: Általános konkurencia elemzés (első 5 helyek) 50e Ft

Konkurencia elemzés 1db: Az elemezni kívánt weboldal méretétől függően 30e Ft/db-tól.

Weboldal audit: Az elemezni kívánt weboldal méretétől függően 30e Ft-tól.

Kereső optimalizálás: Ez mindenképpen előzetes felmérést és konzultációt igényel. Ha pontosan tudjuk a munka méretét, adunk árajánlatot.

Kulcsszó tervezés: 10e Ft-tól

Brand tervezés, céges arculat kialakítása: Ez mindenképpen előzetes felmérést és konzultációt igényel. Logó tervezés álló, fekvő, színvilág, betűtípusok, méretek stb. 100e Ft-tól.

Webdesign: Ez mindenképpen előzetes felmérést és konzultációt igényel. Átfogó, teljes weboldal design tervezés, színvilág, működés stb. 200e Ft-tól/oldal.

Facebook oldal elkészítése: 40e Ft-tól (Létrehozás, beállítás, plugin beillesztése a weboldalra, max:10 bejegyzést teszünk az idővonalra.)

Minőségi tárhely szolgáltatás: 20e Ft (év -től)  (3Gb-os csomag, DDR4 – SSD Apache/ Nginx, nagyon gyors tárhely)

Részletek ITT