Mert nem csak egy weboldalt kap, hanem egy hatékony eszközt amely segítségével a világhálón elérhetővé válnak termékei és szolgáltatásai amelyekre majd leendő ügyfelei és vásárlói is rátalálnak.

Mert a weboldalkészítő cégek általában elkészítenek egy honlapot vagy webáruházat és a megrendelő pedig várja,  várja az ügyfeleket illetve megrendeléseket de azok nem jönnek. Ezen a ponton már általában rá szoktak jönni, hogy keresőoptimalizált SEO weboldalt kellett volna csinálni. Ilyenkor elkezdődik a „második kör”, vagy sikerül jó SEO céget találni aki elvégzi a keresőoptimalizálást vagy nem. Mivel általában az ilyen weboldalakon kevés a tartalom és a szöveg is, kell seo szövegíró, bejegyzésenként sok pénzért. Sőt még ilyenkor sem biztos, hogy a weboldalt szolgáltatásai és termékei megjelennek a találati listában elöl. Meglévő weboldalnál a SEO programozási hibákat is nehezebb kijavítani, mert már az oldalakat beindexelték a keresők.

Térjünk vissza a fő kérdéshez:  Miért válasszon bennünket?  Hát ezért, mert velünk ezt a fenti tortúrát nem kell végigcsinálni, mivel mi már az alapoktól, a tervezéstől fogva kereső optimalizálunk, és a keresők számára készítjük el a weboldalt.

Mert ár értékben a legjobb választás egy keresőoptimalizált weboldal illetve webáruház.

Mert ügyfeleink igényeire szabjuk a külsőt a belsőt, illetve a tartalmat.

Mert kommunikálunk, válaszolunk az e-mailekre, felvesszük a telefont, illetve visszahívjuk ügyfeleinket. Személyes megbeszélésre is van lehetőség előzetes egyeztetés után.

Mert nem hagyjuk magára ügyfeleinket a problémájukkal, hanem minden tőlünk elvárhatót megteszünk azért, hogy a kívánt célt elérjük.

Mert komplex szolgáltatásokat nyújtunk A-tól Z-ig. Teljes weboldala, web áruháza elkészítését, feltöltését, és havi karbantartását is ránk bízhatja ügyfelünk, így rengeteg ideje marad, hogy a saját fontos dolgaival foglalkozzon. Megőrizzük weboldala kiváló minőségét. A havi rendszeres frissítésekkel a belső és a külső tartalom is folyamatosan megújul, így a keresők számára is vonzóbb lesz, mint az a honlap amelyiket pár éve elindítottak, és azóta rá sem néztek. Ha pedig a kereső számára vonzó egy weboldal akkor azt jó helyezésekkel fogja díjazni.

Mert segítünk megtudni, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a konkurenciával és versenytársaival hatékonyan fel tudja venni a versenyt.

Mert korrekt árakon dolgozunk. Mert kifizethető árakon dolgozunk.  Az olcsó weboldal sajnos nagyon drága lesz, amikor kiderül, hogy csak azok nézegetik akiknek pontosan meg van mutatva, hogy milyen URL-alatt található, miközben a megrendelőket elviszi a konkurencia. Ha jól működik egy weboldal akkor az egy cég életében jelentős változásokat hoz. Ilyenkor  felpörög az értékesítés, és az érdeklődések mentén esetleg felmerülhet az igény új szolgáltatások bevezetésére, új termékek forgalmazására, tehát a fejlődésnek is lesz iránya. A fejlődés pedig növekedést hoz a cégnek, bővíthető lesz a weboldal új tartalommal, így pedig még nagyobb felületen lehet bemutatni a céges portfóliót. Ha pedig ez így működik, akkor a weboldal üzemeltetési költségei egy idő után jelentéktelenné válik az elért haszon függvényében. A weboldal egy cég életében nem csak értékesítési felület, hanem presztízs is, hiszen általában ez az első információforrás a cégről, amivel a kereső felhasználó először találkozik.

Mert ismerjük a jövőt, illetve megismerjük a jövőt. Mivel a webes szakma szerves része a jövőkutatás, ezért szükségünk van rá, hogy tudjuk, ismerjük a jövőt. Például tudtuk, hogy mobil algoritmust fejleszt a google, és ennek rendkívüli hatása lesz a weboldalakra nézve. Ezért kezdtünk a versenytársak előtt mobil responsive azaz mobilbarát weboldalak fejlesztésébe. Megtudtuk azt is, hogy a jövőben a forráskódok optimalizálása fontos lesz a betöltési idő miatt, ezért elkezdtünk célzottan kisméretű optimalizált kódokat írni, stb.

Ha pedig mi a jövőnek fejlődünk, akkor ügyfeleink weboldalait is ennek megfelelően tudjuk felkészíteni.

A jövőnek fejlődés nem feltétlenül jelenti azt, hogy csili-vili áttűnős össze-vissza effektezett komplikált és átláthatatlan bonyolult felületeket tervezünk, (persze ez sem jelent gondot) hanem sokkal inkább azt jelenti, hogy jó eséllyel tudjuk követni a keresőkben lévő változásokat is, tehát ügyfeleink weboldalainak tartósan jó helyezést tudunk elérni. Ha nem tudjuk, hogy milyen változások lesznek, és mi a fejlődési irány akkor ez elképzelhetetlen. Ezért tartjuk fontosnak a saját fejlődésünket, hogy ennek az értékét partnereinknek és megbízóinknak tudjuk továbbadni.

Mert a web a munkánk és a hobbink is, ezért jó kedvűen dolgozunk, és érdekel az amit csinálunk. Egy egyszerű pároldalas honlapot ugyan olyan alapossággal fogunk elkészíteni, mint egy több ezer terméket tartalmazó webáruházat.

Mert nálunk vannak határidők. A „soha el nem készülő weboldal”-t nem mi szeretnénk leprogramozni. Mi mindig pontosan felmérjük az elvégzendő munkát, ennek megfelelően adjuk az árat, és ennek megfelelően készítjük el. Ha kitűzünk egy határidőt, akkor azt betartjuk.

Mert hosszútávon tervezünk, és portfóliónkat is így alakítottuk ki. Tehát ügyfeleink weboldalait, webáruházait reményeink szerint hosszú évekig tudjuk fejleszteni és karban tartani. Nem gyorsan akarunk meggazdagodni, hanem a becsületesen elvégzett munkából hosszú távon szeretnénk megélni.