Egyedi és keresőbarát webáruházakat készítünk, ahol könnyen és gyorsan megtalálják termékét! Nem kell seo professzornak lennie, hogy a kínált árucikk bekerüljön a keresési eredmények közé, mi elkészítjük a webáruházat, ügyfelünk feltölti termékeit, a termék pedig automatikusan megjelenik a keresőkben. Ha valakinek sok terméke van, a legjobb módja az online értékesítésnek ha webáruházba teszi ahol hamar megtalálják a terméket, és egyből meg is tudják vásárolni. Sokféle webáruház rendszer létezik, mindegyiknek van előnye, hátránya. Aki magas költségvetéssel rendelkezik az akár egyedi webáruházat is tud programoztatni, amelynek az ára akár több millió forint is lehet. Mi elsősorban nagyon kedvező ár-érték arányú webáruház rendszerekkel foglalkozunk, amelyek könnyen testre szabhatók, tartalmazzák a legújabb technológiai megoldásokat, jól néznek ki, gyorsak és egyszerűen használhatók. Az általunk készített rendszereket több ezer ügyfél tesztelte probléma nélkül. A webáruházak programozása biztonsági szempontból is kiválónak bizonyult, sokféle beépített elem védi szoftvert a nem kívánt külső beavatkozásoktól.

Mi a moduláris rendszer előnye?

Ha valaki nagyjából ismeri a programozás lényegét, akkor tudja, hogy a funkciókat és a működési elemeket szét szoktuk választani, hogy a program gyors és átlátható legyen. Ez fontos a fejlesztések és frissítések során, valamint csak azok a kódrészletek futnak amelyeket a program éppen használ. Azonban az egyedi programozásnál a programozón múlik, hogy mennyire teszi átláthatóvá a kódot, valamint hogy milyen megoldásokat használ, ezek mennyire validált (szabványos ) megoldások és ezeket mennyire ágyazza bele a programba. Sajnos ezeknek a fejlesztése nehézkes, kell hozzá a program írója is aki ismeri és átlátja a saját maga által írt programot, nem túl olcsó  és nem egyszerű az ilyen rendszer fejlesztése sem.

A nyílt forráskódú rendszerek ezzel szemben modulárisak, (ha kell egy akciós termékek modul, bekapcsolom, ha nem kell, kikapcsolom) és ezért könnyebben átláthatók és fejleszthetők is. A frissítést sem túl nehéz  letölteni és telepíteni. A hazai piacon ár -érték arányban ezek a rendszerek a legjobbak, és hozzáértők kezében ugyanolyan biztonságosan üzemeltethetők, mint ha egyedi rendszerrel dolgoznánk. A moduláris webáruház rendszerrel pedig szinte minden feladat és különleges elvárás megoldható, és itt már tényleg csak azt kell egyedileg leprogramozni amire még nincs kész megoldás. Komoly kupon rendszerek, visszaszámlálók, statisztikák kívánságlista, termékjelölők, számítási rendszerek érhetők el a webáruházakhoz könnyen és egyszerűen. Ezeknek a rendszereknek pedig a fenntartása és üzemeltetése is olcsóbb.

Webáruház rendszerek

Webáruház rendszert általában az árusítani kívánt termékkör, termékmennyiség és termékspecifikációk alapján választunk, van olyan rendszer amelyik akár több tízezer termék megjelenítésére és böngészésére is tökéletes, (például csavarok, szegek, alátétek) vannak katalógus jellegű webáruház rendszerek, amelyekből vásárolni közvetlenül nem lehet, de a termékeket könnyen és egyszerűen lehet böngészni (például ingatlanhirdetési oldal) és van olyan rendszer amelyik közvetlenül egy raktárkezelővel van összekötve, és ezen keresztül jelenik meg a készlet a webáruházban. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy az általunk készített rendszerek működő, SEO rendszerek, amelyek aktívan segítik a termékek és szolgáltatások értékesítését, és megjelennek a weben a keresőkben a találati eredmények között.

A találati eredmények között mi elsősorban a szöveges találat visszaadást preferáljuk, másodsorban a képek között is megjelennek a releváns képek, amelyek azokra a termékekre vagy tartalmakra mutatnak amelyeket a felhasználó keres. Ha tehát valaki a Piros Labdát keresi, és nekünk van piros labdánk, akkor ez a tartalom meg fog jelenni szövegesen, hogy „Piros Labda” illetve ha a Piros labda képre kattint, a kép is el fogja vezetni a keresőt a termékhez.

Néhány dolog amit jó tudni

A webáruház önmagában nem fog tudni eladni olyan terméket amelyet nem keresnek (nem vált ki érdeklődést), ami máshol jóval olcsóbban megvásárolható, vagy aminél van jobb, korszerűbb, vagy értékesebb is. A keresőoptimalizálás a terméket és a potenciális vásárlókat összehozza, összeismerteti egymással,  azonban ebből akkor generálódik valós megrendelés illetve vásárlás, ha a vevő tetszését elnyeri az adott termék kinézete, specifikációi, és ára. A jó fotó (fotók) nagyon fontos, e nélkül nem fog működni a webes értékesítés. Mivel a web jórészt a vizualitásra épít, ezért pár kiváló fotó, néhány mondat alapos és érthető leírás, és egy kedvező ár már 90%-ban el is adta a terméket. A maradék 10% a szállítás, csomagolás, online fizetés, utánvét stb. teszi ki. Bonyolult termékről készíthetünk videót is, amelyet megjelenítünk a termék adatlapján (például egy autó eladásnál) ugyanakkor egy pipere szappannál ez nem szükséges. Aki tehát komolyan veszi az online értékesítést az nem csak a SEO-ra figyel, hanem igényesen mutatja be a vásárlóknak a termékeit, és korrektül végzi az árazást is. Az interneten nagyon jól működik az összehasonlító keresés, amelyet más is használ, ezért az árakat célszerű máshol is megnézni mielőtt kiteszünk egy terméket a kínálatba. Ha valaki nem tud a multikkal versenyezni, annak is vannak lehetőségei, például ha egy fényképezőgépet nem tud olyan olcsón adni, mint a konkurencia, akkor kínálhatja nem sokkal drágábban, de adjon hozzá valami egyebet is ami felkelti az érdeklődést. Például adjon egy védőtokot, vagy olcsó SD kártyát, ingyenes szállítást, esetleg egy kupont a következő vásárláshoz és mindjárt el fogja tudni adni a készletet.

Ha a webáruház készítéssel kapcsolatban kérdése van vagy árajánlatot szeretne, keressen bennünket a Kapcsolat menüpontnál feltüntetett elérhetőségeinken.